Tekstet (librat) 3

Materjali i vitit të dytë fokusohet në zhvillimin e katër aftësive në kontekste origjinale dhe stimuluese me forma të ndryshme tekstesh dhe shumë aktivitete me audio dhe video. Materjali është i lidhur me standartet Kombëtare të Shteteve të Bashkuara si edhe Udhëzimeve Europiane.

 • Niveli : A2
 • I përshtatshëm për shkollat e mesme dhe 9-vjeçare.

Komponentet:

 • Textbook
 • Workbook
 • Intensive Trainer workbook for additional practice
 • Audio CDs for the textbook and workbook
 • DVD
 • Test Book with audio CD
 • Online glossary and Internet resources
 • Teacher's Manual with integrated textbook and copy templates
 • DVD-ROM for interactive whiteboard