Tekstet (librat) 4

Niveli i tretë i ribotuar i gjithi, i kalon studentët në një përdorim më të sofistikuar dhe të sigurtë të gjuhës gjermane në tre mënyrat e komunikimit – interpersonal, interpretuese dhe prezantuese. Konceptet abstrakte janë bërë  reale dhe të përqasshme.

 • Niveli : B1
 • I përshtatshëm për shkollat e mesme.

Komponentet:

 • Textbook
 • Workbook
 • Intensive Trainer workbook for additional practice
 • Audio CDs for the textbook and workbook
 • DVD
 • Test Book with audio CD
 • Online glossary and Internet resources
 • Teacher's Manual with integrated textbook and copy templates
 • DVD-ROM for interactive whiteboard