Tekstet (librat) 7

Kjo seri e re e librit është perfekte për klasat e shkollës së mesme. Ai prezanton materiale stimuluese në libër të shoqëruara me audio CD, librin e ushtrimeve, DVD me materiale origjinale kulturore si edhe librin e mësuesit.

  • Niveli B1
  • I përshtatshëm për adoleshentë dhe të rritur