Tekstet (librat) 2

Amis et compagnie është një metodë e re për para-adoleshtë dhe adoleshtë duke filluar nga mosha 11-vjeçare. Metodologjia e përdorur në këtë metodë trajton të folurin dhe të shkruarin si një mjet komunikimi. Gjatë niveleve janë të integruara  edhe vepra klasike të letërsisë frankofone të ilustruara.

Komponentet:

  • Students book
  • Work book
  • Teacher’s book
  • Class Audio Cd
  • Individual Audio Cd
  • Interactive Whiteboard