Tekstet (librat) 2

Zhana, vajza e baronit dhe baroneshës të Perthuis des Vauds, ka gjithçka për të qenë e lumtur kur ajo del nga manastiri : e re, e bukur, e pasur , ajo bën një jetë zbavitëse në kështjellën e Peuples.