Tekstet (librat) 6

Libra praktike gramatike dhe fjalori, idealë për vetë studim.

Kjo seri shumë popullore dhe serioze tashmë është në dispozicion në botime të përditësuara. Një përqasje e detajuar me gramatikën e gjuhës angleze dhe fjalorin, ky është një kombinim prej dy librash, me gramatikën e prezantuar qartësisht në gjysmën e parë, dhe futjen e  fjalorit ofruar në gjysmën e dytë. Ajo është një seri e detajuar dhe gjithëpërfshirëse e cila garanton besimin e studentëve me gjuhën përgjatë niveleve progresivë.

 

Components

  • Student’s Book/Course Book
  • Workbook
  • CD/DVD-ROM