Tekstet (librat) 1

Practice Tests for Michigan ECC 1 ofron praktikë thelbësore për ata që janë duke u pregatitur për këtë provim.

Libri përmban:

  • 5 teste të plotë
  • Një seksion prezantues që përmban informacion rreth provimit si edhe një përshkrim të detajuar të çdo seksioni të provimit
  • 5 teste të të folurit

Libri shoqërohet nga 3 audio CD që përmbajnë material për seksionin e dëgjimit. Libri i mësuesit përmban përgjigjet e printuara në faqet përkatëse të librit të studentit po ashtu edhe udhzime për mësuesin dhe skriptet e kasetave të të gjitha seksioneve të dëgjimit.

 

Komponent:

  • Teacher's Book (overprinted)
  • Class Audio CDs (set of 3)