Tekstet (librat) 5

ECPE Tests Michigan Proficiency 2 ofron praktikë thelbësore për ata që janë duke u pregatitur për këtë provim.

Libri përmban:

Një seksion prezantues që përmban informacion të detajuar rreth provimit, duke përfshirë shembuj të komponentëve gjuhësorë që testohen dhe si shfaqen ato në provim. Instruksione të plota janë gjithashtu të përfshira.
10 teste të plotë.

Komponentet:

  • Key
  • Class Audio CDs (set of 4)