Tekstet (librat) 3

Macmillan Collocation Dictionary

Fjalori i kolokacioneve për studentët e nivelit mbi-mesatar në atë të avancuar.

Macmillan Collocation Dictionary është dizenjuar për studentët e nivelit mbi mesatar deri në atë të avancuar që ti ndihmojë ata të shkruajnë anglishte idiomatike të natyrshme. Macmillan Collocation Dictionary është një fjalor dyngjyrësh me kolokacione i cili është fjalori i vetëm i plotë i përmbledhur i kolokacioneve. Ai gjithashtu përfshin shembuj si edhe grupime semantike. Fjalori i kolokacioneve e përfton  informacionin e tij në një koleksion prej dy miliardë fjalësh duke përdorur program të avancuar. Të gjitha fjalët janë zgjedhur dhe redaktuar nga një skuadër eksperte e përbërë nga leksikografët (hartuesit e fjalorëve) më të mirë të mësimdhënies së gjuhës angleze në Mbretërinë e Bashkuar.

Components

  • Dictionary