Tekstet (librat) 4

Macmillan School Dictionary.

Një fjalor dy ngjyrësh për studentët e nivelit mesatar lëndët kurrikulare të të cilëve shpjegohen përmes gjuhës angleze të nivelit mesatar. CD-ROM-i dhe siti fituan Çmimin e Presidentit të Unionit Anglisht Folës në 2004.

Macmillan School Dictionary shpjegon qartësisht dhe saktësisht fjalorin që nevoitet për studim të suksesshëm në çdo lëndë të rëndësishme shkollore. Por çfarë e bën atë unik është hulumtimi që përfshin dizenjon dhe përmbajtjen e tijë, nga këshilla eksperte e mësuesve dhe e hartuesve të programeve mësimore, deri te korpusi unik i kurrikulës së Macmillan-it, një bazë të dhënash kompjuterike prej 20 milion fjalësh që përmbajnë qindra tekste shkollore dhe programe testesh për çdo lëndë, nga bujqësia deri te zoologjia.

Components

  • Supplementary material