Tekstet (librat) 14

Asnjë student i anglishtes së biznesit nuk mund tja dalë pa mbështetje. Të dish se si  të shkruash një e-mail, të bësh një prezantim, të udhëheqësh një takim ose të bësh një telefonatë të thjeshtë janë disa nga fushat që edhe studentët më të sigurt në gjuhën angleze kanë nevojë për udhëheqje.

Kjo seri përbëhet nga pesë tituj aftësish të pavarura: Email English, Meetings in English, Presentation in English, Telephone English dhe Networking in English. Ato janë të gjitha të përshtatshme për studentë të nivelit mesatar, megjithatë çdo njëra prej tyre përmban një shtrirje niveli vetjak.

 

Komponentet:

  • Student’s Book/Course Book
  • CD/DVD-ROM
  • Supplementary Material