Tekstet (librat) 15

Anglishtja për punë dhe udhëtim.

Seria e Botimit të ri Survival është për profesionistët të cilëve u nevojitet gjuha angleze për punë dhe udhëtim.

Seria është ndëruar rreth situatave të jetës reale dhe ju jep studentëve gjithçka që ata kanë nevojë për të mbijetuar në gjuhën angleze. Temat mbulojnë fusha për biznesin profesional ndërkobëtar si: Biznesi, Socializimi, Udhëtimi, Hotelet, Paraja, Ushqimi dhe Pija si edhe Komunikimet.

 

Komponentet:

  • Student’s Book/Course Book
  • Workbook
  • Teacher’s Book
  • Class Audio