Tekstet (librat) 2

Career Paths English: Hotels and Catering është një burim I ri arsimor për profesionistët e shërbimit dhe pritjes të cilët dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre komunikuese në anglisht në një mjedis pune. Duke inkorporuar fjalor dhe kontekste specifike karriere, çdo mësim ofron hap pas hapi udhëzime që I thellon studentët në katër komponentët kryesor të gjuhës: të lexuarit, të dëgjuarit, të folurit dhe të shkruajturit. Career Paths English: Hotels and Catering ju drejtohet temave duke përfshirë pajisjet e hotelit, prenotimet, shërbimet e ushqimit dhe të pijeve, çështjet e sigurisë si edhe opsionet e karrierës.

Seria është organizuar në tre nivele vështirësie dhe ofron mbi 400 terma fjalësh dhe sprehjesh të reja. Çdo mësim përfshin një test lxim kuptimi, fjalori si edhe aftësish të të folurit dhe udhëheq studentët gjatë produkteve të të shkruajturit dhe të folurit.

Komponentet:

  • Student's Book (+ Audio CDs) - UK Version
  • Student's Book (+ Audio CDs) - US Version
  • Teacher's Book
  • Teacher's Book (+ Student's Book & Audio CDs) - UK Version
  • Teacher's Book (+ Student's Book & Audio CDs) - US Version
  • Audio CDs (set of 2) - UK Version
  • Audio CDs (set of 2) - US Version