Filialet Sidi Education

Filialet:

Rrjeti i qendrave Sidi Education tashmë ka një shtrirje shumë të gjerë në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Filialet tona si më poshtë: 

Sidi Education Tirana 1 - Rruga Hoxha Tahsim, 62/2

Sidi Education Tirana 2 - Rruga Teodor Keko, Pallati Ales

Sidi Education Fier 1 - Rruga Todi Shkurta

Sidi Education Fier 2 - Rruga Ramiz Aranitasi

Sidi Education Elbasan - Rruga Rinia

Sidi Education Vlore - Rruga Veledin Kollozi 

Sidi Education Laç - Rruga Erion Hoxha

Sidi Education Kukës - Lagja Nr. 2

Shqip

Sidi Education - Unaza e Re

Sidi Education Tirane 2 (Unaza e Re), Vjen per qytetaret e Tiranes me nje dimesion te ri :

* Kurse te gjuheve te huaja
Duke filluar nga 2000 Leke/muaj

* Pergatitje per Michigan Tests.

* Paketa Junior 
Cdo dite ora 13.30-16.00
- Studim ( lendet e shkolles)
- Gjuhe Angleze ( Video, games 
dhe shume materiale interaktive)

VETEM 150 Leke ne dite.

* Paketa Fundjave 
E Shtune dhe e Diele

Shqip

Kurse te gjuheve te huaja

Sidi Education operon si rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në shumë qytete të Shqipërisë. Qëndra e gjuhëve të huaja ofron kurse të përgjithshme në gjuhën angleze, italiane, gjermane dhe frënge.
Elementët si infrastruktura moderne, metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia dixhitale e implementuar, zbatimi i saktë i programeve, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë bëjnë që rrjeti i qëndrave Sidi Education të ofrojë një standart shumë të lartë në mësimin e gjuhëve të huaja. Misioni i kompanisë është ofrimi jo vetëm i shërbimeve cilësore dhe të standartizuara por edhe krijimi i mundësive të reja, zgjidhjeve sipas kërkesave të komunitetit si edhe ofrimin e lehtësirave në marrjen e këtyre shërbimeve.