Kurse te gjuheve te huaja

Sidi Education operon si rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në shumë qytete të Shqipërisë. Qëndra e gjuhëve të huaja ofron kurse të përgjithshme në gjuhën angleze, italiane, gjermane dhe frënge.
Elementët si infrastruktura moderne, metodat interaktive të mësimdhënies, teknologjia dixhitale e implementuar, zbatimi i saktë i programeve, mësimdhënës të kualifikuar dhe me përvojë bëjnë që rrjeti i qëndrave Sidi Education të ofrojë një standart shumë të lartë në mësimin e gjuhëve të huaja. Misioni i kompanisë është ofrimi jo vetëm i shërbimeve cilësore dhe të standartizuara por edhe krijimi i mundësive të reja, zgjidhjeve sipas kërkesave të komunitetit si edhe ofrimin e lehtësirave në marrjen e këtyre shërbimeve. 

Qendra e gjuhëve të huaja

Ofron:

 • Kurse të përgjithshme për gjuhët e huaja
 • Përgatitje për provimet e Master & Doktoraturë, Michigan Tests
 • Kurse ESP, Anglishte për Qëllime Specifike (Banka, Katering, Infermieri, Telekomunikacion, Turisëm, etj).
 • Përgatitje për Maturën Shtetërore.
 • Kurse individuale
 • Metoda interaktive
 • Teknologji dixhitale

Secili nivel finalizohet me një testim të pavarur ndërkombëtar (Cambridge Michigan Language Assessment)

Specifikimet e kurseve

 1. Kurse graduale për fëmijët e shkollës fillore
  - Metoda: Fairyland
  - Intensiteti: 2 herë në javë x 90 minuta ose 3 herë në javë x 60 minuta
  - Kohëzgjatja: 4 muaj
  - Çmimi: 2000 lekë/muaj
 2. Kurse graduale për fëmijët e shkollës 9-vjeçare
  - Metoda: Spark
  - Intensiteti: 2 herë në javë x 90 minuta
  - Kohëzgjatja: 7 muaj
  - Çmimi: 2000 lekë/muaj
 3. Kurse graduale për adoleshentë dhe të rritur
  - Metoda: Straightforward
  - Intensiteti: 2 herë në javë x 90 minuta
  - Kohëzgjatja: 7 muaj
  - Çmimi: 3000 lekë/muaj
 4. Kurse intensive për adoleshentë dhe të rritur
  - Metoda: Straightforward
  - Intensiteti: 3 herë në javë x 120 minuta
  - Kohëzgjatja: 4 muaj
  - Çmimi: 30 000 lekë
 5. Kurse intensive për pregatitje të provimeve “MICHIGAN”  ECCE & ECPE
  - Metoda: Stars & Stripes
  - Intensiteti: 3 herë në javë x 120 minuta
  - Kohëzgjatja: 5 muaj
  - Çmimi: 30 000 lekë

Filialet:

Rrjeti i qendrave Sidi Education tashmë ka një shtrirje shumë të gjerë në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Filialet tona si më poshtë: 

 • Sidi Education Tirana 1 - Rruga Hoxha Tahsim, 62/2
 • Sidi Education Tirana 2 - Rruga Teodor Keko, Pallati Ales
 • Sidi Education Fier 1 - Rruga Todi Shkurta
 • Sidi Education Fier 2 - Rruga Ramiz Aranitasi
 • Sidi Education Elbasan - Rruga Rinia
 • Sidi Education Vlore - Rruga Veledin Kollozi 
 • Sidi Education Laç - Rruga Erion Hoxha
 • Sidi Education Kukës - Lagja Nr. 2
 • Sidi Education Lezhë - Shëtitorja Gjergj Fishta
 • Sidi Education Rrëshen - Rruga Atë Gjergj Fishta
 • Sidi Education Bilisht - Shëtitorja Fuat Babani
 • Sidi Education Korçë - Bulevardi Republika
 • Sidi Education Përmet - Rruga Tefta Tashko Koço
 • Sidi Education Tepelenë - Lagja 15 Shtatori
 • Sidi Education Këlçyrë - Sheshi Bardhyl Këlliçi
 • Sidi Education Ballsh - Bulevardi Rrapo Hekali
 • Sidi Education Lushnje - Rruga Marin Barleti
 • Sidi Education Livadhja