Sidi Education - Unaza e Re

Data: 
E martë, 29 September, 2015

Sidi Education Tirane 2 (Unaza e Re), Vjen per qytetaret e Tiranes me nje dimesion te ri :

* Kurse te gjuheve te huaja
Duke filluar nga 2000 Leke/muaj

* Pergatitje per Michigan Tests.

* Paketa Junior 
Cdo dite ora 13.30-16.00
- Studim ( lendet e shkolles)
- Gjuhe Angleze ( Video, games 
dhe shume materiale interaktive)

VETEM 150 Leke ne dite.

* Paketa Fundjave 
E Shtune dhe e Diele

- Gjuhe Angleze ( Video, games 
dhe shume materiale interaktive)
Ora 9,10,11,12 16,17,18,19
- Lodra
- Kafe + uje, biblioteke me mijera 
libra bashkekohore ne gjuhen 
Angleze per prinderit.

Te gjitha VETEM per 300 Leke

Drejtohuni prane sekretarise sone per me shume informacion si dhe te njiheni me ambjentet tona.